5 november

5 november idag då. Klockan är typ fyra på morgonen och har fortfarande inte kommit i säng... Har suttit några timmar och spelat med Nicklas och Linus. Var ett tag sen så det var roligt! Ska väll spela ett stund till, sen blir det väll som vanligt att sova halva dan, tänkte väll försöka träffa Dennis en snabbis på eftermiddagen också (var ju trots allt tre dagar sedan vi traffades senast... haha). Och såklart åka hem till pappa en stund och mest bara sitta i köket och snacka skit (standard)

3 november

Typ trejde gången jag rensar hela den här bloggen på inlägg och typ "startar om", haha. Iallafall, inte för att det händer så mycket i mitt liv numera, så hade jag väll ändå försöka bli lite mer aktiv här. Mest för att kanske kunna gå tillbaka och se vad tusan man har gjort liksom, haha..
 
Hela den här (gårddagen?), har iallafall spenderats med Dennis. Mest suttit hemma hos pappa och gjort ingenting, men kul ändå! Fick även en väldigt roligt samtal under eftermiddagen, ska nämligen på arbetsintervju på Bromma flygplats nästa vecka! Är iofs en onödigt lång väg att åka till jobbet, men verkar roligt iallafall, och dessutom bra betalt. Så får hålla tummarna att det går bra nästa vecka iallafall.
 
puss&kram
Upp